Foodstyle

A FoodStyle Kft. azzal a céllal alakult, hogy összefogja és irányítsa a cégcsoportba tartozó vendéglátó-ipari egységeket.


Széchenyi Kertvendéglő

Budapest egyik leg- nagyobb, padlófűtés- es kerthelyiségében várjuk...


Rudas Romkert

A Gellért-hegy lábánál fekvő Romkert megújult külsővel, egyedülálló panorámával és minden eddiginél nagyobb VIP karzattal nyitotta újra kapuit!


Titan Klub

Zártkörű, elit férfiklub, a Széchenyi Kertven- déglő patinás belső termeiben.


Városliget - Nyereg

A Városliget sokoldalú, egyedi hangulatú pihenőpontjaként születik újjá az Artézi fürdő sokat látott épülete.


Széchenyi Fürdő Büfék

A Széchenyi Fürdő vendéglátó egységeinek üzemeltetése


Nyereg Az Itató

A Nyereg Az Itató elnevezésű kerthelyiség a kerékpározókat és a ligetben sétálókat célozza meg. A kultúr-bisztróban az ital mellett szabadtéren sütött grill ételeket is felszolgálnak. A szórakozást a zene mellett csocsó biztosítja. A színváltó lampionok már messziről hívogatják a vendégeket a tópart mellet lévő szabadtéri bisztróba. A műemlékvédelem alá tartozó romos épület – melyet a cég szeretne felújítani –, az 1850-es évek elején épült artezifürdő maradványa, melyben később a liget kertészete működött.

Cím:
Weboldal:
Információ:

1146 Budapest, Városligeti krt. 2.
http://www.nyeregitato.hu
Nagy Csaba: +3630 351-5217üzenetküldés

Ezen az űrlapon kereszült küldhet üzenetet a számunkra. Az üzenetküldéshez minden mező kitöltése kötelező. Személyes adatai megadása végén egy egyszerű ellenörző kérdésre kell válaszolnia, ezzel elősegítve a felhasználó azonosítást.

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul. Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót és egyetértek vele.

Rendezvényhelyszínek


© 2024

Minden jog fenntartva

Adatkezelési tájékoztató

Gal?ria - Nyereg Az Itató