Foodstyle

FoodStyle Ltd. was established to manage and coordinate the activities of the company's interests in the hospitality industry.


Széchenyi Restaurant

One of Budapest’s outmost heated garden premise in the patinated building of Széchenyi Bath.


Rudas Romkert

Romkert, located at the foot of Gellért Hill, has reopened its doors with a renewed look, a unique panorama and a larger VIP gallery than ever before!


Titan Club

Private, elite men’s club in the patinated internal rooms of the Széchenyi Garden Restaurant.


Városliget - Nyereg

The Artesian bath, one of the City Park’s oldest buildings is being revived as a multifaceted unique resting point.


Széchenyi Spa catering units

Operation and renting out the catering units of the Széchenyi Spa.


Nyereg Az Itató

A Nyereg Az Itató elnevezésű kerthelyiség a kerékpározókat és a ligetben sétálókat célozza meg. A kultúr-bisztróban az ital mellett szabadtéren sütött grill ételeket is felszolgálnak. A szórakozást a zene mellett csocsó biztosítja. A színváltó lampionok már messziről hívogatják a vendégeket a tópart mellet lévő szabadtéri bisztróba. A műemlékvédelem alá tartozó romos épület – melyet a cég szeretne felújítani –, az 1850-es évek elején épült artezifürdő maradványa, melyben később a liget kertészete működött.

Address:
Website:
Information:

1146 Budapest, Városligeti krt. 2.
http://www.nyeregitato.hu
Horváth Tímea: +3630 351-5217Send message

Use this form to send a message to us. The messaging, all fields are required. Personal information at the end of a simple control to answer questions, thereby facilitating the user's identity.

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul. Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót és egyetértek vele.

Event locations


© 2023

All rights reserved

Privacy Policy

Pictures - Nyereg Az Itató