Foodstyle

A FoodStyle Kft. azzal a céllal alakult, hogy összefogja és irányítsa a cégcsoportba tartozó vendéglátó-ipari egységeket.


Széchenyi Kertvendéglő

Budapest egyik leg- nagyobb, padlófűtés- es kerthelyiségében várjuk...


Rudas Romkert

A Gellért-hegy lábánál fekvő Romkert megújult külsővel, egyedülálló panorámával és minden eddiginél nagyobb VIP karzattal nyitotta újra kapuit!


Titan Klub

Zártkörű, elit férfiklub, a Széchenyi Kertven- déglő patinás belső termeiben.


Városliget - Nyereg

A Városliget sokoldalú, egyedi hangulatú pihenőpontjaként születik újjá az Artézi fürdő sokat látott épülete.


Széchenyi Fürdő Büfék

A Széchenyi Fürdő vendéglátó egységeinek üzemeltetése


Szt. Gellért Gyógyfürdő

A főváros egyik legszebb, szecessziós fürdője, amely ma is a pesti és külföldi vendégek kedvence. Lenyűgöző belső tereivel, galériáival, teraszaival különlegesen elegáns helyszín esküvők, bálok, fogadások, konferenciák vagy akár ültetett fogadások rendezésére.Kérjük, a lehetőségekről érdeklődjön emailben munkatársunktól.

Cím:
Telefon/fax:
Nyitvatartás:
Weboldal:
Helyiség:
Információ:

1118 Budapest, Kelenhegyi út 4.
+361 466-6166 / +361 466-5747
egész héten 6-20 óráig
http://www.budapestgyogyfurdoi.hu/
beltéri, kültéri, Férőhely: aula 400 fő, galéria 100 fő, pezsgőmedence galériával 200 fő, pezsgőmedence, hullámmedence terasszal 500 fő
Mihály Gábor: +3630 415-4571,üzenetküldés

Ezen az űrlapon kereszült küldhet üzenetet a számunkra. Az üzenetküldéshez minden mező kitöltése kötelező. Személyes adatai megadása végén egy egyszerű ellenörző kérdésre kell válaszolnia, ezzel elősegítve a felhasználó azonosítást.

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul. Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót és egyetértek vele.

Rendezvényhelyszínek


© 2024

Minden jog fenntartva

Adatkezelési tájékoztató

Gal?ria - Szt. Gellért Gyógyfürdő